Welcome to my blog

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Στο θρυλικό στάδιο “ Σαντιάγκο Μπερναμπέου” της Ρεάλ Μαδρίτης

Στη περιοχή Paseo de Castellana βρίσκεται το σπίτι της Ρεάλ Μαδρίτης “Santiago Bernabéu”  που αποτελεί το τρίτο πιο δημοφιλές αξιοθέατο στη Μαδρίτη. Εγκαινιάστηκε το 1947 ως  «Nuevo Estadio Chamartin» ενώ το σημερινό του όνομα επιλέχθηκε προς τιμήν του Santiago Bernabéu που διατέλεσε πρόεδρος της ομάδας για 35 χρόνια. Το στάδιο  είναι  χωρητικότητας 80.000 θέσεων και είναι ένα μέρος που εμπνέει πάθος και ενθουσιασμό στους επισκέπτες του . Αφού κόψετε το εισιτήριο σας θα δείτε τον αγωνιστικό χώρο από όποιο σημείο του γηπέδου επιλέξετε, τους τεχνικούς χώρους τα αποδυτήρια και την καταπακτή που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο . Το λαμπερό μουσείο είναι γεμάτο κύπελλα και τρόπαια που έχουν κερδίσει οι ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Tips : Τα εισιτήρια εισόδου στο στάδιο κοστίζουν 25 € για ενήλικες και 18 € για παιδιά ηλικίας μεταξύ 4 και 14 ετών. Τα παιδιά κάτω των 4 ετών μπορούν να επισκεφθούν το Στάδιο δωρεάν με έναν ενήλικα να τα συνοδεύει.

Πρόσβαση: Με το μετρό παίρνοντας τη γραμμή 10 θα φτάσετε στο στάδιο  Santiago Bernabéu  , αν επιλέξετε τα αστικά λεωφορεία οι γραμμές 14, 27, 40, 43, 120, 126, 147, 150 σας μεταφέρουν στο γήπεδο .

 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου