Welcome to my blog

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Νάουσα-Πάρου: Για θεραπευτική ιππασία στη “Φάρμα του Θανάση”

Info : Η Φάρμα του Θανάση βρίσκεται λίγο έξω από τη  Νάουσα της Πάρου , ιδρύθηκε το 2002 και παρέχει στους επισκέπτες κορυφαία ποιότητα αλόγων για όσους θα ήθελαν να μάθουν τα βασικά, αλλά και για όσους διαθέτουν εμπειρία στην ιππασία. Όταν φτάσετε στη φάρμα θα σας καλωσορίσει ο ίδιος ο Θανάσης που θα σας ξεναγήσει αμέσως στις εγκαταστάσεις και θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Όλα τα άλογα στη φάρμα του τρέφονται σωστά, πεταλώνονται και φροντίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μαθήματα  ιππασίας : Μαθήματα ιππασίας μπορούν να κάνουν άτομα κάθε ηλικίας ανεξάρτητα με το επίπεδο εμπειρίας τους ,όλα τα μαθήματα γίνονται από έμπειρους εκπαιδευτές. Η ασφάλεια και η ευημερία  αλόγων και αναβατών είναι η ύψιστη προτεραιότητα των ιδιοκτητών της φάρμας .

Διαδρομές  με τα  άλογα :  Η Φάρμα του Θανάση προσφέρει μια ποικιλία διαδρομών μέσα από μονοπάτια που σας επιτρέπουν να ζήσετε την ξεχωριστή ομορφιά και τα τοπία της Πάρου .Πηγαίνοντας βόλτα με το άλογο σας δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικά σημεία που είναι προσιτά μόνο με άλογο ή με τα πόδια. Οι οργανωμένες βόλτες μπορούν να διαρκέσουν από 2 έως 8 ώρες περιπλάνησης μέσα από χωράφια και λόφους , κατά μήκος όλης της βόρειας και ήσυχης παραθαλάσσιας περιοχής, στο ορεινό Βυζαντινό μονοπάτι των Λευκών ή οπουδήποτε θέλετε να πάτε με το άλογο. Ίσως η πιο απολαυστική εμπειρία για τους αναβάτες αλλά και για τα ίδια τα άλογα είναι η ιππασία μέσα στη θάλασσα !!!

Tips :  Μπορείτε να βρείτε εύκολα τη Φάρμα του Θανάση , βρίσκεται μόλις 2 χλμ. από τη Νάουσα στο δρόμο προς Αμπελά , τηλ : +30 22840 53403 

 


























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου