Welcome to my blog

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

«A for Art» : Το αυθεντικό art & design hotel της Θάσου


INFO : Το «Α for Art» στον Λιμένα  είναι το τελευταίο απόκτημα του ομίλου Κοθάλη στη Θάσο αφού ήδη λειτουργούν το  «Alexandra Beach» στο Ποτό και το υπερπολυτελές «Αlexandra Golden» στη Σκάλα Ποταμιάς. Το ξενοδοχείο  δημιουργήθηκε σ’ ένα ιστορικό διατηρητέο κτίριο του Λιμένα  που ανεγέρθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα (οι πληροφορίες λένε πως χτίσθηκε το 1907) , λειτούργησε αρχικά ως καπναποθήκη και το 1935 μετατράπηκε σε ξενοδοχείο. Στη διάρκεια των χρόνων άλλαξε πολλές χρήσεις και φτάσαμε στο σήμερα όπου όλοι χαιρόμαστε αυτό το μοντέρνο art design hotel

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ : 
Σε συνεργασία με τη μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρεία KARE Design οι ιδιοκτήτες του κατάφεραν να δημιουργήσουν  ένα αυθεντικό ξενοδοχείο art & design στιλ. Πέτυχαν να συνδυάσουν  αρμονικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο, διατηρώντας την εξωτερική όψη του κτηρίου αμετάβλητη για να μαρτυρεί την ιστορία του και εμπλουτίζοντας το εσωτερικό του με σύγχρονα έργα τέχνης και επίπλωση δημιουργώντας ένα ζεστό, μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον για ευχάριστη διαμονή.

ΤΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ :  Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 39 δωμάτια εκ των οποίων τα έξι είναι σουίτες . Οι σχεδιαστές  εδώ δεν φοβήθηκαν να είναι περισσότερο τολμηροί !!! Τα δωμάτια έχουν vintage αίσθηση, με περίτεχνα στολίδια, φωτεινές καρέκλες , έντονες χρωματικές αποχρώσεις , ενώ τα κρεβάτια  ξεχωρίζουν  με το τεράστιο κατακόκκινο  κεφαλάρι τους . Το υπόλοιπο μέρος του ξενοδοχείου  είναι επίσης γεμάτο με χρώμα , να θυμηθώ τις ροζ βιβλιοθήκες του εστιατορίου «Maypole»  έως τις  έντονες πράσινες  αποχρώσεις του «Red Dino Bar» .

ΠΑΡΟΧΕΣ :  Το «Art & Design Hotel»  διαθέτει το  κεντρικό εστιατόριο «The Maypole» , ένα a la carte "The Lost Sheep" , το μπαρ «The Red Dino» και το Garden Bar  “The Old Chair” στo κήπο με τα αγάλματα , τις κολώνες , τις εικαστικές παρεμβάσεις και την εξωτερική πισίνα . Κάποιες βραδιές στην δροσερή αυλή οργανώνονται  live- event  και θεματικές βραδιές ελληνικών προϊόντων .

Η  ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ:  Είναι προνομιακή μια και βρίσκεται  κοντά στο παλιό λιμάνι του Λιμένα με τα ψαροκάικα , δίπλα στους κορυφαίους  αρχαιολογικούς χώρους  του νησιού  όπως η αρχαία Αγορά, το αρχαίο θέατρο και το μουσείο όπου οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν και να θαυμάσουν το παρελθόν αυτού του τόπου. Διεύθυνση : Θεαγένους & 18 Οκτωβρίου , Λιμένας , Θάσος, Τηλ: (+30)25930 584-05 


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου