Welcome to my blog

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ABBA Arena - “ Voyage” : Το εικονικό ταξίδι των ΑΒΒΑ !!! (Λονδίνο ,Μάιος 2023)

Το ABBA «Voyage»  είναι μια πρωτοποριακή συναυλιακή εμπειρία που φέρνει τη δεκαετία του '70 στη σύγχρονη εποχή μας . Είναι ένα καθηλωτικό σόου που συνδυάζει τη ζωντανή μουσική επί σκηνής με την εικονική πραγματικότητα . Και εξηγούμαι , μέσω της δύναμης που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία , θα δείτε την Agnetha , τον Björn , τον Benny και την Anni-Frid να δείχνουν και να ακούγονται ακριβώς όπως την εποχή της κυριαρχίας τους  στα τέλη της δεκαετίας του ’70 . Οι θεατές στη συναυλία βλέπουν τα εικονικά avatars (με το όνομα «ABBAtars») που απεικονίζουν το συγκρότημα όπως εμφανίστηκαν το 1977. Οι ψηφιακές εκδόσεις των ABBA έχουν δημιουργηθεί με τεχνικές λήψης κίνησης και εκτέλεσης , με τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος να παίρνουν πολλές ώρες μπροστά από τις κάμερες για να δείξουν όσο πιο αληθινοί γίνεται. Αν και τεχνικά δεν είναι ένα σόου με ολόγραμμα όπως θα νόμιζαν οι περισσότεροι , το "Voyage" αντιπροσωπεύει τη κορυφή σε αυτό το είδος τεχνολογίας. Η χώρος της συναυλίας ήταν ασφυκτικά γεμάτος από κόσμο όλων των φυλών , ανάμεσα στο πλήθος υπήρχαν άνδρες της ιδιωτικής φύλαξης η οποίοι απαγόρευαν αυστηρά τη χρήση φωτογραφικής μηχανής . Όσοι παραβίαζαν τις εντολές τους έβγαζαν έξω από τον χώρο της συναυλίας.

Tips : Η συναυλία του ABBA «Voyage» είναι μια παραγωγή της Svana Gisla και του Ludvig Andersson, με σκηνοθέτη τον Baillie Walsh και χορογράφο τον Wayne McGregor. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ολυμπιακό Πάρκο Queen Elizabeth στο Λονδίνο, που ονομάστηκε επίσημα ABBA Arena . Οι παραστάσεις ξεκίνησαν πέρυσι την άνοιξη και μέχρι στιγμής έχουν πουλήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο εισιτήρια.  Το σόου  έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Πως θα πάτε :  Οι πλησιέστεροι σταθμοί δημόσιας συγκοινωνίας στο ABBA Arena είναι οι Pudding Mill Lane και Stratford. Ο κοντινότερος σταθμός στο χώρο είναι το Pudding Mill Lane στο DLR (Docklands Light Railway) και το ABBA Arena βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σταθμό. Ο πλησιέστερος σταθμός του υπόγειου σιδηρόδρομου είναι ο Stratford, που βρίσκεται στις γραμμές Central και Jubilee, και ο πλησιέστερος εθνικός σιδηροδρομικός σταθμός είναι ο Stratford International. Ο περίπατος στο ABBA Arena από το Stratford διαρκεί 25 λεπτά.

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου