Welcome to my blog

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Αν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις , τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε το Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα

  Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων (Museum of Illusions) μετά την διεθνή επιτυχία του σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού (Βερολίνο, Βελιγράδι, Λιουμπλιάνα, Ντουμπάι ) άνοιξε παράρτημα και στην Αθήνα πριν από τέσσερα χρόνια . Το έφεραν στη χώρα μας ο  παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης , κάνοντας το πρώτο τους κοινό επιχειρηματικό βήμα στο χώρο της βιωματικής ψυχαγωγίας . Σ’ ένα κτίριο συνολικής επιφάνειας πάνω 400 τμ , θα βρείτε περισσότερες από 40 οπτικές, διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις. Οι διαφορετικές οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τους επισκέπτες πως η αντίληψη των πραγμάτων επηρεάζεται από τις επιστήμες, την όραση, την προοπτική και τα ερεθίσματα που δέχεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Το Museum of Illusions προφέρει μια αξέχαστη εκπαιδευτική και διασκεδαστική εμπειρία για όλες τις ηλικίες. Είναι το ιδανικό μέρος για να δημιουργήσετε καινούριες αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα από οφθαλμαπάτες που εξιτάρουν τη φαντασία και υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία.

Το Μουσείο Ψευδαισθήσεων σας υπόσχεται ξεχωριστές εμπειρίες με τις παρακάτω ατραξιόν :

**** Τα Ολογράμματα είναι συναρπαστικές εικόνες που δημιουργούν τρισδιάστατες ψευδαισθήσεις **** Η περιστρεφόμενη σήραγγα και το δωμάτιο(θα σε ξετρελάνει και θα σε κάνει να νιώσεις πως όλα γύρω σου γυρίζουν ενώ θα βρίσκεσαι σε μια στερεή και επίπεδη επιφάνεια!!!)**** θα απελευθερωθείς στο Δωμάτιο του Απείρου (Infinity Room)**** Δοκίμασε να διανύσεις την Περιστρεφόμενη Σήραγγα (Vortex Tunnel)****  Η Κεφαλή σε πιατέλα ( ήθελες πάντα να δεις το κεφάλι κάποιου κομμένο και σερβιρισμένο σε δίσκο; Η ευχή σου γίνεται πραγματικότητα. Ζήσε την ψευδαίσθηση του κρυμμένου κορμιού)**** Το Πηγάδι του απείρου βάθους (τολμάς να ανέβεις πάνω σε ένα πηγάδι απείρου βάθους; Μπορείς να διαλέξεις να ανέβεις προς τα πάνω ή να κατέβεις προς τα κάτω, το σίγουρο είναι πως η διαδρομή σου δεν θα τελειώσει ποτέ) ****  Η Άβυσσος (υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή μας που παρομοιάζουμε με την άβυσσο, ακόμη κι αν δεν την έχουμε δει ποτέ) ****  Στο Δωμάτιο του Ames (στη μια άκρη του δωματίου υπάρχει ένας γίγαντας και στην άλλη ένας νάνος!!!) **** Η Ανταλλαγή μύτης (στάσου στην απέναντι πλευρά του καθρέφτη και κράτησε στην ευθεία τα πρόσωπα σας. Τώρα κοιτάξου και δες πόσο διαφορετικός μοιάζεις με άλλη μύτη)****

Tips : Μουσείο Ψευδαισθήσεων Αθήνας , Ερμού 119 (είσοδος από Άστιγγος 12) , Μοναστηράκι, Tηλ. 2103238065 , ανοιχτά 11:00 - 22:00 , Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος (16 – 64): 9€ ,  Παιδιά (4 – 15 ετών): 6€ , Βρέφη (0 – 3): Δωρεάν είσοδος , Οικογενειακό εισιτήριο: 27€ /αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών).

 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου