Welcome to my blog

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Παρίσι : Μια ολόκληρη μέρα στον ονειρικό παιχνιδόκοσμο της Disneyland (Part I)

  Info :  Ταξίδι  σε  έναν παραμυθένιο προορισµό, είναι η επίσκεψη στο πάρκο της Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι . Διασκέδαση για παιδιά, εφήβους κι ενήλικες µε περιπέτειες που γίνονται αναµνήσεις για µια ολόκληρη ζωή. Δυο μαγευτικά πάρκα µε περισσότερα από 50 θεάµατα, σόου και παρελάσεις.  Ο επισκέπτης  ζει  το όνειρο στο βασίλειο των κλασικών παραµυθιών στη Euro -Disneyland  και ανακαλύπτει  τη µαγεία των ταινιών της Disney μπροστά από τις κάµερες και στα παρασκήνια στο Πάρκο  Walt Disney Studios. Από τη στιγµή που θα πατήσετε το πόδι σας στην πλακόστρωτη λεωφόρο Main Street, θα ονειρεύεστε και επισήµως µε τα µάτια ανοιχτά .  Ο Μίκυ, η Μίνι και η παρέα τους ζωντανεύουν μπροστά στα µάτια σας μοναδικές στιγµές από τις πιο αγαπημένες ιστορίες της Disney.

PS : Η Ευρωπαϊκή Ντίσνεϋλαντ λειτουργεί  από τις 12 Απριλίου 1992 στο Παρίσι.Στην αρχή ήταν μια αμφιλεγόμενη επιχείρηση, αλλά σήμερα με 15 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, αποφέρει το 4% του τουριστικού συναλλάγματος. Εκτείνεται σε έκταση 5000 περίπου στρεμμάτων, στην περιοχή Chessy, 30 χιλιόμετρα ανατολικά του Παρισιού.

                                 ΠωΣ θΑ  ΠάΤε

ΛεΩφΟρΕίΟ αΠο τΟ RoIsSy/ChArLeS dE GaUlLe ή τO ΑεΡοΔρΟμΙο OrLy:
- Πάρτε το VEA λεωφορείο από το αεροδρόμιο.

- Το δρομολόγιο συνδέει τα αεροδρόμια Roissy/Charles de Gaulle και Orly με 6 ξενοδοχεία της Disney, με συχνότητα δρομολογίων από 15 λεπτά έως 1 ώρα ( 7 μέρες την εβδομάδα )
- Για πληροφορίες και δρομολόγια επισκεφτείτε το
www.vea.fr ή καλέστε στο +33 (0) 1 72 30 10 25

ΔηΜόΣιΑ  ΣυΓκΟιΝωΝίΑ  ( ΜεΤρο ) : 

Από το Παρίσι η γραμμή Α4 θα σας πάει γρήγορα στην καρδιά της Disneyland Resort. Σε μόλις 35 λεπτά μπορείτε να είστε στις πύλες από όπου το παραμύθι αρχίζει !!!!!  Κατεβείτε στο τέρμα της γραμμής στην στάση Marne la Vallée/Chessy, 100 μέτρα από τις πύλες της Ντίσνευλαντ.

Με  ΑυΤοΚίΝηΤο :

Από το Παρίσι: Πάρτε τον περιφερειακό ( Périphérique ), έξοδος «Porte de Bercy» ( νοτιοανατολικά του Παρισιού ), από εκεί ακολουθείστε  την επιγραφή  προς “Metz / Nancy” στον αυτοκινητόδρομο Α4. Στην έξοδο 14 βρίσκεται η Disneyland, θα δείτε την πινακίδα  να γράφει  « Val d'Europe, Parc Disneyland ».

 


 TO 2007   ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ 
 DISNEYLAND ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ 
( η κάρτα αυτή είναι το εισιτήριο εισόδου
 στο πάρκο της Disney )




Η  κΑρΤα  εΙσΟδΟυ  εΝόΣ   εΝήΛιΚα το 2002












Αυτόγραφο του Μίκυ Μάους  λίγο πριν βγει για την μεγάλη παρέλαση στη Disneyland !!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου