Welcome to my blog

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Μυτιλήνη : Τα Ιαματικά Λουτρά της Εφταλούς

Info : Τα λουτρά της Εφταλούς απέχουν από τον Μόλυβο 3,5 χιλιόμετρα  και  βρίσκονται στην ομώνυμη παραλία. Διασώζεται το μικρό λουτρό με το θόλο από την εποχή της Τουρκοκρατίας , ενώ δίπλα υπαρχή ένα μεταγενέστερο διώροφο κτίσμα με τέσσερις μπανιέρες , ένα μικρό χώρο υποδοχής και πρόχειρα αποδυτήρια. Οι μπανιέρες είναι χτιστές και προτείνονται για πριβέ χρήσεις. Η χρήση του οθωμανικού λουτρού είναι κοινόχρηστη για άνδρες και γυναίκες.  Η θερμοκρασία των νερών αγγίζει τους 46 βαθμούς Κελσίου, ενώ παρουσιάζουν και υψηλό βαθμό ραδιενέργειας, που φτάνει τις 14,7 μονάδες. Είναι κατάλληλα για την καταπολέμηση ρευματοπαθειών και γυναικολογικών παθήσεων , ενώ προσφέρουν και μια σπουδαία αίσθηση χαλάρωσης.

Θεραπευτικές ενδείξεις:  Αρθροπάθειες , Γυναικολογικά , Εκφυλιστικά τραύματα , Ισχιαλγίες, Νευραλγίες,  Οσφυαλγίες ,Ρευματοπάθειες .

Tips : Λουτρά Εφταλούς , τηλέφωνα επικοινωνίας: 22530 71245 , 71313 . Το ατομικό λουτρό κοστίζει 5 ευρώ το άτομο και η διάρκεια του φτάνει τα 20 λεπτά . Εάν θέλετε να μοιραστείτε την μεγάλη πισίνα μαζί με άλλους τουρίστες η χρέωση είναι 4 ευρώ.

 













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου