Welcome to my blog

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Τα καλύτερα αεροδρόμια για ένα ......υπνάκο το 2014



 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 
                            www.sleepinginairports.net

1
Διεθνές Αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης (SIN) : Μας έχουν βάλει τα γυαλιά οι Ασιάτες για δέκατη όγδοη συνεχή χρονιά το διεθνές αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης ψηφίστηκε ως το καλύτερο αεροδρόμιο όχι μόνο στην Ασία - αλλά και στον κόσμο!!!! Οι ταξιδιώτες με την ψήφο τους ξεχώρισαν το αεροδρόμιο για το χαλαρωτικό περιβάλλον του, και το φιλικό του προσωπικό. Άνετοι καναπέδες , πολιτιστικές δραστηριότητες, παγκόσμιας κλάσης αγορές, spa, πισίνα, γυμναστήριο, κινηματογράφους, και σαλόνια με τηλεόραση . Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν Wi-Fi και επαναφόρτιση όλων των συσκευών τους , ενώ το αεροδρόμιο άνοιξε στο Terminal 1 το Spa Wellness Oasis .

2 Σεούλ Incheon Airport : Είναι ένα από τα αγαπημένα αεροδρόμια των ταξιδιωτών , άψογη καθαριότητα , άριστη εξυπηρέτηση των πελατών , απεριόριστο Wi-Fi, πολυτελή σαλόνια για περαιτέρω απόλαυση ενώ υπάρχει και δυνατότητα για οργανωμένο tour εντός του αεροδρομίου .

3 Διεθνές Αεροδρόμιο του Ελσίνκι : Πεντακάθαρες τουαλέτες, δερμάτινοι μαλακοί πάγκοι στον 2ο όροφο για κανένα υπνάκο , γκαλερί τέχνης, και αναγνωστήριο με περιοδικό τύπο και βιβλία .

4 Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μονάχου (MUC) : Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μονάχου της Γερμανίας προσφέρει μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες στους διερχόμενους επιβάτες, ενώ ξεχωρίζουν οι ζώνες χαλάρωσης και ύπνου στο Terminal 2.

5. Διεθνές Αεροδρόμιο Βανκούβερ, Καναδάς (YVR) : Όμορφο, άνετο, καθαρό και φιλικό , εδώ μπορείτε να θαυμάσετε εκθέματα τέχνης, ένα όμορφο ενυδρείο ,να συμμετάσχετε σε ενδιαφέρουσες περιηγήσεις και να ξεκουραστείτε σε οργανωμένες ζώνες ανάπαυσης .

6. Κουάλα Λουμπούρ Διεθνές Αεροδρόμιο Μαλαισίας (KUL) : Plaza Premium Lounge το λούνα παρκ του τράνζιτ- ταξιδιώτη με δωρεάν φαγητό , ποτά , ιντερνέτ , πολυθρόνες μασάζ , ξαπλώστρες , ντους ,βιβλία ,δωρεάν Wi-Fi , και πολλά άλλα με προσιτό χρηματικό αντίτιμο .

7. Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ (HKG) : Το αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ προσφέρει σαλόνια με δωμάτια ύπνου ,δωρεάν Wi-Fi, , ιαματικά λουτρά , ντους ενώ έχετε τη δυνατότητα να κοιμηθείτε κάτω από τα καθίσματα όπου οι χώροι είναι πεντακάθαροι . Υπάρχουν πολλά εστιατόρια για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας και όχι μονό, τα οποία μάλιστα είναι συνεχώς ανοιχτά .

8. Τόκιο Διεθνές Αεροδρόμιο, Ιαπωνία (HND) : To αεροδρόμιο του Τόκιο Χανέντα απέχει 14 χλμ. από το κέντρο της πόλης .Παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο, και στους δύο τερματικούς σταθμούς, ενοικίαση κινητού τηλεφώνου και DVD player και υπηρεσίες φωτοτυπικού και φαξ. Υπάρχει μεγάλη επιλογή από καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια που προσφέρουν ιαπωνική και διεθνή κουζίνα. Ιδιαίτερα μεγάλη συγκέντρωση χώρων εστίασης θα βρει ο ταξιδιώτης στο τέταρτο επίπεδο του αεροδρομίου από μικρά σούσι μπαρ μέχρι γαλλικά μπιστρό.

9. Schiphol - Διεθνές Αεροδρόμιο, Ολλανδία (AMS) : Οι ταξιδιώτες επαινούν το αεροδρόμιο Σίπχολ για την άνεση του και το φιλικό του περιβάλλον. Χώροι με αναπαυτικά καθίσματα όπου μπορείτε να πάρετε τον υπνάκο σας , βιβλιοθήκη, καζίνο , ενώ για τους φιλοτέχνους η διεύθυνση του αεροδρομίου μαζί με το μουσείο Rijks δημιούργησαν έναν εκθεσιακό χώρο με πίνακες κλασσικών ζωγράφων . Οι εκθέσεις αλλάζουν τακτικά ενώ θεματικά συνδέονται με τα ταξίδια, τις επιχειρήσεις και την ιστορία της ολλανδικής τέχνης.

10. Διεθνές Αεροδρόμιο της Ζυρίχης, Ελβετία (ZRH) :
Το αεροδρόμιο της Ζυρίχης προσφέρει γρήγορη και εύκολη σύνδεση με τη πόλη , ενώ οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν μοναδικές ανέσεις που δημιουργούν μια "χαλαρωτική ατμόσφαιρα". Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα του ZRH είναι ότι οι τιμές στο αεροδρόμιο είναι υψηλές , πάντως προσφέρει δωρεάν Wi-Fi !!!

                                                      
Stathis  Harpas
 




  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου